Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Εταιρείας «ARTECNIKO M. IKE»

Η «ARTECNIKO M. IKE» σας καλωσορίζει και σας ενημερώνει για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει σε Facebook, Instagram, LinkedIn και Twitter. Σκοπός της Εταιρείας είναι η ενημέρωσή σας για κάθε νέα θέση εργασίας, νέες ειδήσεις, δράσεις και υπηρεσίες της.

Η Εταιρεία προτρέπει τους χρήστες να ελέγχουν κάθε σχόλιο προτού αναρτηθεί και επισημαίνει πως δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτά. Όλοι οι χρήστες οφείλουν να συμμορφώνονται με τους Όρους Χρήσης της κάθε ιστοσελίδας του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που επισκέπτονται, καθώς και με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Σε κάθε δε περίπτωση η «ARTECNIKO M. IKE» ξεκαθαρίζει ότι τα σχόλια των χρηστών δεν αντιπροσωπεύουν απόψεις, θέσεις ή αξίες της Εταιρείας ή των εργαζομένων της.

Ως εκ των ανωτέρω, η «ARTECNIKO M. IKE» γνωστοποιεί ότι:

 1. Δεν εγγυάται για την ακρίβεια των σχολίων, του πληροφοριακού υλικού ή των ισχυρισμών σχετικών με προϊόντα και υπηρεσίες που αναρτώνται
 2. Δεν ευθύνεται για σχόλια που αναρτώνται από τρίτους χρήστες που δεν αποτελούν νόμιμους εκπροσώπους της
 3. Δεν επιδοκιμάζει τις όποιες απόψεις αναρτώνται.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμά της να ελέγχει καθετί που αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, έχοντας ως σκοπό την θετική προώθηση του προφίλ της. Επιπροσθέτως, η «ARTECNIKO M. IKE» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διαγράφει κάθε σχόλιο το οποίο ανήκει ενδεικτικά και όχι περιοριστικά στις κάτωθι κατηγορίες. Η Εταιρεία περιμένει από τους χρήστες και εκείνοι συμφωνούν να μην αναρτούν ή/ και δημοσιεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσής της υλικό ή/και περιεχόμενο, το οποίο:

 1. Περιέχει δυσφημιστικά, συκοφαντικά, απειλητικά ή ρατσιστικά σχόλια ή παραβιάζει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δικαιώματα τρίτων, όπως, ενδεικτικά, δικαιώματα στην προσωπικότητα, δικαιώματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα ή παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή τρίτων.
 2. Αποτελεί δημοσίευση ή με άλλο τρόπο μετάδοση δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, απειλητικού, ρατσιστικού, μισαλλόδοξου, ακατάλληλου, ψευδούς, παραπλανητικού ή παράνομου υλικού ή πληροφοριών.
 3. Περιέχει λογισμικό ή οποιοδήποτε υλικό που αφορά δικαιώματα που προστατεύονται από τη σχετική εθνική ή διεθνή νομοθεσία, όπως ενδεικτικά, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, δικαιώματα στην προσωπικότητα και δικαιώματα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εξαιρούνται ρητά οι περιπτώσεις εκείνες που ο χρήστης είναι δικαιούχος των δικαιωμάτων αυτών ή έχει πάρει όλες τις απαραίτητες συναινέσεις ή/και άδειες εκμετάλλευσης.
 4. Περιέχει ιούς, αλλοιωμένα αρχεία ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα, προγράμματα ή αρχεία σχεδιασμένα να καταστρέψουν ή να περιορίσουν τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού τρίτων ή να εμποδίσουν άλλους χρήστες να χρησιμοποιούν την σελίδα.
 5. Μπορεί να διαγράψει από οποιοδήποτε αρχείο που αναρτάται (upload) στην σελίδα, ενδείξεις σχετικές με την ταυτότητα του δημιουργού, ανακοινώσεις νομικού περιεχομένου ή ιδιοκτησίας.
 6. Παραπλανεί για την προέλευση λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλου υλικού που περιέχεται σε αρχείο που αναρτάται (upload) στην σελίδα.
 7. Αποτελεί υλικό διαφημιστικού περιεχομένου.
 8. Προσβάλλει τη δημόσια αιδώ και τα χρηστά ήθη, την τιμή και αξιοπρέπεια έναντι Δημόσιας, Διοικητικής ή Εκκλησιαστικής Αρχής ή οποιουδήποτε τρίτου. Επίσης, αφαιρεί περιεχόμενο υβριστικό, εμπρηστικό, ρατσιστικό, ή που αντιτίθεται στις σχετικές διατάξεις της νομοθεσίας ή είναι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απρεπές.